Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Torno en set dies

Torno en set dies

Autor/a Mariona Bessa

Unes convivències a la natura amb set joves més i una setmana sense mòbil. Aquestes són les condicions perquè la Laura, una noia de disset anys, obtingui una plaça a Harvard.

Unes convivències a la natura amb set joves més i una setmana sense mòbil. Aquestes són les condicions perquè la Laura, una noia de disset anys, obtingui una plaça a Harvard. Però entrar a una de les universitats més prestigioses del món no és tan fàcil, i ben aviat descobrirà que la plaça se l'ha de guanyar. Apartada de tota tecnologia i aïllada en un refugi d'alta muntanya, la Laura haurà de ser astuta, estratega i desconfiada per aconseguir allò que vol. Però una troballa inesperada i enigmàtica al fons d'un barranc farà que es plantegi coses que mai abans s'havia parat a pensar, i farà trontollar els propòsits dels vuit joves...

Format

Mariona Bessa

És biòloga i va néixer a Escaldes-Engordany (Andorra). L'apassionen les lletres i les ciències i la idea de combinar totes dues coses. La lectura sempre l'ha fet viatjar a diferents realitats, i escriure és per a ella una manera de transmetre valors, plasmar inquietuds i arribar a les persones. A La Captura ha plasmat alguns dels temes que més m'atrauen, com la ficció climàtica, els viatges en el temps i el poder de l'amor.

Temàtica

Aventures

Libros similares

Mariona Bessa ens parla de la seva novel·la