Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Nirvana

Nirvana

Autor/a Pere Formiguera

Quan l'Hipòlit Pinyol, ateu convençut, mor en un desgraciat accident, descobreix que, de totes les religions del món, només el budisme l'havia encertat amb allò de l'espiritualitat, i que, si vol assolir el nirvana, haurà de sotmetre's a les lleis de la reencarnació.

Quan l'Hipòlit Pinyol, ateu convençut, mor en un desgraciat accident, descobreix que, de totes les religions del món, només el budisme l'havia encertat amb allò de l'espiritualitat, i que, si vol assolir el nirvana, haurà de sotmetre's a les lleis de la reencarnació. En principi, el procés per arribar-hi no li va semblar gaire complicat, però un seguit de reencarnacions desafortunades i hilarants li van fer comprendre que allò anava per llarg...

Format

Pere Formiguera

Pere Formiguera va néixar a Barcelona l'any 1952. És fotògraf i escriptor. Com a a fotògraf ha fet nombroses exposicions personals arreu del món. Algunes de les seves obres es poden trobar en diversos museus: MOMA (Nova York), MNAC, MACBA i Centre de Cultura Contemporània (Barcelona), MNCARS (Madrid), Fonds Nationaux d'Art Contemporain (París), Polaroid Collection (Cambridge), San Francisco Museum of Art (San Francisco), entre altres. Com a escriptor ha publicat, entre altres obres, ES DIU COS, VOCABULARI CORPORAL PER A NENES I NENS, premi Innovació a la Fira Internacional del Llibre de Bolonya (1996), a Editorial Barcanova.

Temàtica

Humor

Libros similares