Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La lluna de gel

La lluna de gel

Autor/a Santi Baró

La protagonista d'aquesta història, la jove Ileana, ens explica mitjançant un flashback, d'una manera intensa i viva, els seus orígens en un poble de la regió romanesa de Moldàvia, la més pobra del país.

La protagonista d'aquesta història, la jove Ileana, ens explica mitjançant un flashback, d'una manera intensa i viva, els seus orígens en un poble de la regió romanesa de Moldàvia, la més pobra del país. Quan només té catorze anys, els seus pares l'envien a treballar a Bucarest en companyia de dos dels seus germans, ja que no la poden mantenir.
A Bucarest hi troba molt més que un lloc de feina mal pagat; a Bucarest hi troba les agències de models que poden fer realitat el seu somni. Comença així la història d'una noia que, només amb setze anys, és assetjada per una xarxa de prostitució mundial. Aquesta és una història amb personatges de ficció, escenes de ficció, ambients de ficció i situacions de ficció, però amb un cor que batega intensament.

Format

Santi Baró

Lloc de naixement: Olesa de Montserrat, 1965 Nom i cognoms: Santi Baró i Raurell Sense cap titulació acadèmica, ja que va haver de deixar els estudis de jove, és la vida qui l'ha fet escriptor. Joier de professió, fa de tot menys joies, com ara repoblacions cinegètiques, gràcies a les quals fa bullir l'olla, però, sens dubte, la seva professió no és cap altra que la d'escriure. Va dedicar-se exclusivament a escriure entre els anys 1995 i 1997, període en el qual guanyà diversos premis literaris i publicà quatre novel·les, totes elles construïdes en aquests vint-i-quatre mesos. Després de gairebé set anys sense escriure ni una sola paraula, s'ha abocat de nou en la creació literària i ha vist publicat "El noi que tenia mil anys" i "Nit de sang" el 2004 i el 2006 respectivament, i ha creat moltes més obres que aviat aniran apareixent. Actualment dedica la major part del seu temps a escriure i diu que ja no ho deixarà mai més. Premis obtinguts: Entre altres de menor importància i diversos finalistes cal destacar: - Premi Vila d'Ascó, 1996 - Premi Vila d'Ascó, 1997 - Premi Sant Just, 1997 - Premi Juvenil Barcanova, 2006 Obres publicades: - Des de les seves estones lluïdes - No vaig tenir temps de plorar - Joc de dames - Temporada de caça Aspectes a destacar: A partir del pròxim curs escolar dirigirà una activitat-taller per a les escoles anomenada "Fem un conte a l'escola", on, seguint un exercici de creativitat, es procedirà a l'elaboració d'un conte entre tots els alumnes. Si voleu saber més informació sobre aquesta activitat i sobre l'autor podeu consultar el seu web. www.santibaro.cat

Recursos

Libros similares