Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Frankenstein

Frankenstein

Autor/a Mary W. Shelley
Traductor/a Carme Roig

Frankenstein, un jove savi que es dedica a fer experiments científics amb tècniques poc convencionals, dona vida a un ésser creat a partir de diversos membres que recupera de cadàvers.

Frankenstein, un jove savi que es dedica a fer experiments científics amb tècniques poc convencionals, dona vida a un ésser creat a partir de diversos membres que recupera de cadàvers. De la seva creació en surt un monstre d'aspecte grotesc i repulsiu, de proporcions increïblement desmesurades, que acaba sent temut i odiat per tothom, cosa que fa que es converteixi en un ésser solitari i amargat. Un bon dia, el monstre, per venjança, mata el germà i la futura esposa del seu creador. A partir d'aquell moment comença una incansable persecució mútua per tal de donar-se mort.

Format

Mary W. Shelley

Mary Wollstonecraft Shelley (Londres 1797-1851) Novel·lista anglesa. Casada amb el poeta i pensador anglès P. B. Shelley. És coneguda sobretot per la seva primera obra, FRANKENSTEIN, escrita el 1818, el protagonista de la qual va assolir fama mundial. Aquesta autora va escriure altres novel·les, com ara una segona obra, VALPERGA, escrita el 1823 i considerada pels entesos superior literàriament a l'anterior.

Libros similares