Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Visca el bàsquet!

A part del futbol, hi ha més esports. I per això hi ha també novel·les protagonitzades per altres esportistes. Si l’autor, a més a més, és una estrella de l’NBA, l’interès està assegurat.

18-06-2021

Visca el bàsquet!

Delly l’intrèpid és una obra protagonitzada per Matthew Dellavedova... i escrita per ell mateix. És el base de la selecció australiana de bàsquet i juga als Cleveland Cavaliers, equip amb què va guanyar l’anell de campió de l’NBA l’any 2016. Sap molt bé del que parla.

Aquesta història pot passar a ser un divertit «manual d’instruccions» per tal que una persona pugui convertir-se en un fantàstic jugador, ja que les moltíssimes il·lustracions que acompanyen el text van explicant tots els fonaments de l’esport de la cistella. I els lectors i lectores aniran passant les pàgines sense parar, mentre aniran descobrint que, quan hi ha motivació, res no és impossible.

Delly és un noi que juga a futbol, a tenis, que estudia molt, i que encara té temps de passar-s’ho bé jugant a un nou esport, acompanyat dels seus amics de l’escola. Des de les 6 del matí, Delly té clar que encara té molt temps per anar millorant. I la seva història arriba al final com aquelles pel·lícules típiques dels instituts americans: amb un empat a 36, vint segons en el marcador i pilota per a l’equip de Delly.

Vols saber com acabarà?

Sección

8-anys

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog