Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Us agrada el teatre?

El Jove Teatre Regina de Barcelona acull l’espectacle “Ningú és un zombi”, de la companya Calánime, basat en la novel·la del mateix títol, escrita per Jordi Folck i publicada per Editorial Barcanova.

14-04-2021

Us agrada el teatre?

Amb dramatúrgia del mateix Folck i sota la direcció de Joan Rigat, aquesta comèdia musical assegura una hora i mitja de riure i diversió, acompanyats d'unes interpretacions de luxe. Cada dissabte i cada diumenge, fins a finals d’abril, podeu assistir a les sessions de les 17.30 hores, pensades a per a públic familiar.

La novel·la que ha donat pas a aquest espectacle va ser guardonada amb el Premi Barcanova i, després de nombroses edicions, s’ha convertit en una de les obres preferides dels lectors i lectores que, a partir dels 10 anys, volen llegir a soles.

Què veureu a l’escenari?

“Ningú és un zombi” és una comèdia musical, d’estètica timburtoniana i d’arrel literària que rosega la consciència dels espectadors pel que fa al bullying, un cant a l’amistat per damunt de tot  i un retorn al passat (anys 70). Una invitació a viure la vida amb intensitat, alegria i un permanent “carpe diem” abans no sigui massa tard.

Partint de la base de capgirar l’imaginari dels relats, l’autor Jordi Folck ens proposa què passaria si els zombis, o sigui els diferents,  fossin els bons i els humans els dolents? Si fos un infant “zombi” de deu anys que només cerca amics als quals no els importi el color de la seva pell? I si això passava en una petita escola del nostre país? I d’aquest còctel en surt una historia intensa, apassionada plena de referències cinematogràfiques i literàries que diverteix al jove espectador i alhora el fa qüestionar-se: “Què faig jo per aquells que són diferents, o que, fins i tot, creiem que no són ningú?”

Aquí podeu mirar com aconseguir les entrades i en aquest enllaç podeu començar a llegir, mentre arriba el dia d’anar al teatre.

Gaudiu de l’espectacle!

Sección

Noticias

Temas

Teatro

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog