Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Una setmana sense mòbil

Mariona Bessa presenta una nova novel·la després de guanyar, fa dos anys, el Premi Guillem Cifre de Colonya. Si us agraden les emocions fortes, aquesta és per a vosaltres. De moment, apagueu el mòbil.

28-02-2024

Una setmana sense mòbil

Així podreu entendre millor en quina situació es troba la Laura, una noia de disset anys que vol entrar a la Universitat de Harvard. Les condicions per entrar-hi són taxatives: una estada a la natura amb set joves més i una setmana sense mòbil.

Un refugi pirinenc d’alta muntanya és l’escenari d’aquesta història, que connecta amb èxits recents de la literatura juvenil, com ara la celebèrrima Els jocs de la fam, però amb un ambient més familiar, que no per això deixa de ser angoixós. La Laura i els set companys viuran situacions portades al límit, sense cap possibilitat de contactar amb ningú de fora i en un ambient que, a estones, es tornarà claustrofòbic.

Abans d’endinsar-vos en la novel·la, dediqueu un parell de minuts a mirar què ens explica la mateixa Mariona Bessa, flamant guanyadora del Premi Guillem Cifre de Colonya amb La captura.

I ara ja podeu engegar el mòbil.

Sección

12-anys

Temas

Aventuras

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog