Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Una nova col·lecció d'Escape Books

El catàleg de Barcanova dona la benvinguda a una nova col·lecció: «ESCAPISTES»!

23-10-2020

Una nova col·lecció d'Escape Books

La nova saga és obra de l’escriptor valencià Ximo Cerdà, rei dels enigmes, dels jocs d’enginy i autor de la casa, i de l’il·lustrador Kike Ibáñez, que aporta a la història un característic estil Pixel Art amb un gran ús del color.

La col·laboració entre tots dos ha pres la forma d’escape books. Es tracta de llibres ludiconarratius en què els protagonistes hauran d’enfrontar-se a una gran quantitat de trencaclosques, endevinalles i enigmes que els lectors i les lectores podran resoldre fàcilment amb el seu enginy. Cada nou títol posarà a prova les habilitats mentals dels lectors i lectores, al mateix temps que els endinsarà en aventures trepidants!

La col·lecció «ESCAPISTES» consta de dues sèries: la blava, pensada per a lectors de 8 anys en endavant i que s’inaugura amb el llibre Campaneta segrestada, i la taronja, ideal per a lectors a partir de 10 anys, que s’estrena amb el llibre Un anunci misteriós.

Ara tothom vol gaudir d’experiències “escape”, que triomfen en qualsevol format: les sèries de la TV, els videojocs, els espais que plantegen reptes de fugida, els jocs de taula... I els llibres, és clar. Aquí tenim dues grans oportunitats per gaudir d’una proposta diferent!

Un anunci misteriós

L’Emma i en Vic acaben de fer una troballa fascinant: camuflat entre les pàgines de passatemps del diari hi ha un missatge secret que sembla haver estat concebut per portar al límit la seva capacitat de resoldre trencaclosques. Però l’Emma i en Vic no són dels qui es donen per vençuts així com així! Carregats de determinació, i amb la inestimable ajuda dels seus amics, s’enfrontaran, una a una, a totes les proves que els barrin el pas fins a descobrir una misteriosa conspiració d’insospitades conseqüències. Ajuda’ls a resoldre els enigmes i les endevinalles que trobaran al llarg de la seva emocionant aventura!

Podeu llegir les primeres pàgines aquí.

Campaneta segrestada

Oh, no! La pitjor de les tragèdies acaba de succeir al país de Mai Més. Aprofitant una breu absència de Peter Pan, el pèrfid capità James Garfi ha capturat Campaneta i la manté presonera a bord del temible Jolly Roger. Però no tot està perdut! En Hitwick i la Nunuala, dos intrèpids Nens Perduts, s’enfrontaran a mil perills per rescatar la seva amiga i evitar que el malvat pirata aconsegueixi les pols de fada. Ajuda’ls tu, resolent els nombrosos enigmes i endevinalles que trobaran al llarg d’aquesta emocionant aventura!

Podeu llegir les primeres pàgines aquí.

Sección

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog