Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Una edició molt especial

Estem de celebració! El supervendes juvenil “Xènia, tens un whatsapp” fa 10 anys!

19-03-2024

Una edició molt especial

Ja fa 10 anys que la Gemma Pasqual i Escrivà ens presentava la Xènia, una jove hipnotitzada pel seu mòbil, i encara ara és una lectura fresca, actual i que enganxa a lectors a partir de 12 anys.

“La vida és el que et passa mentre estàs ocupada fent plans... o esperant un whatsapp.

Estàs pendent tota l'estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa? La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L'aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l'estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final... O potser ho faràs tu?”

Per commemorar aquest aniversari, Editorial Barcanova publica una edició especial amb les il·lustracions de la Marta Gràcia que li donen un aspecte encara més atraient pels lectors d’aquesta edat. A més a més, si esteu atents al nostre perfil d’Instagram potser us endureu alguna sorpresa!

Temas

Amistad Amor

El nostre blog