Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Un llapis molt especial

Rob Biddulph és un autor amb milers de lectors en moltes llengües, els quals gaudeixen de la seva màgia com a il·lustrador i de la seva desbordant imaginació. El seu últim personatge, la Peanut Jones, ha arribat per quedar-se amb nosaltres.

28-10-2021

Un llapis molt especial

Editorial Barcanova publica la novel·la Peanut Jones i la ciutat il·lustrada, la primera obra d’una sèrie que captivarà els lectors de totes les edats, els quals no voldran abandonar aquestes pàgines. I és que les sorpreses s’amaguen les unes rere les altres, amb uns dibuixos que omplen de dinamisme cada capítol, dibuixos que tant poden ocupar dues pàgines senceres com ser només un petit detall per fer costat al nom del capítol.

I és que no podia ser d’una altra manera, perquè el protagonista d’aquesta història és la Peanut Jones, però també ho és un llapis amb poders especials que provocarà tot un seguit d’aventures, en alguns casos totalment esbojarrades. Qui ho ha via de dir! I és que el llibre té un començament molt trist, amb un professor del tot estricte en una escola avorrida a la qual han fet anar la Peanut Jones. I a més a més, això s’ha esdevingut en unes circumstàncies molt estranyes, perquè el pare de la protagonista, tot un artista, ha desaparegut i ningú no es pot imaginar com s’ha de fer per trobar-lo.

La imaginació de Rob Biddulph no té límits i, al llarg de moltes pàgines, les coses s’aniran enredant d’una manera prodigiosa, deixant sense alè els lectors i les lectores que s’endinsin en l’obra. Biddulph és un autor ben conegut a tot el món, amb milers i milers d’exemplars venuts de títols per a totes les edats. I es va fer famós fa uns quants mesos, en plena pandèmia, quan es va convertir en trending topic compartint, amb nens i nenes de tot el món, les seves habilitats amb el llapis.

L’etiqueta #DrawWithRob va acompanyar les classes gratuïtes de dibuix on-line que Biddulph va engegar amb la finalitat d’ajudar els pares i les mares durant el temps en què els seus fills van haver-se de quedar a casa per culpa de la pandèmia del coronavirus. En aquest enllaç us podreu recrear mirant un munt de vídeos relacionats amb aquesta iniciativa, que va culminar amb tot un rècord Guinness de classes d’art on-line, quan 45.611 persones es van connectar al canal de YouTube.

Ara és el moment de gaudir, sense presses, de l’art de Rob, i fer-ho des d’aquest llibre tan bonic que, un cop començat, és impossible deixar.

Sección

10-anys

Temas

Aventuras

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog