Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Un fenomen editorial en un munt de llengües

L.D. Lapinski està aconseguint lectors arreu del mon mentre s’esprem la imaginació viatjant, precisament, per altres mons, més propers... i màgics. Perquè, per arribar-hi, l’únic que s’ha de fer és saltar a la maleta adequada.

12-11-2021

Un fenomen editorial en un munt de llengües

AltresMons. Agència de viatges és una novel·la d’aventures que va donar sortida a una trilogia, de la qual Editorial Barcanova acaba de publicar la segona part, amb el títol «En els confins de l’oceà». En pocs mesos, aquesta història s’ha publicat en una quinzena de llengües, des de l’anglès, llengua en la qual va ser escrita, fins al rus, el noruec, el grec, l’eslovac, el francès, l’alemany o el neerlandès, i ara s’espera també la traducció a l’italià, al turc, al txec o al romanès.

Poc podia imaginar-se L.D. Lapinski, tranquil·lament asseguda molt a prop del bosc de Sherwood amb la seva família i el seu gat Hèctor, que unes històries concebudes en un indret tan famós de la literatura tindrien una repercussió tan gran en llocs tan allunyats.

I és que la Societat Altresmons és una manera immillorable de despertar la curiositat dels lectors amb ganes d’evadir-se de la realitat, sense fer cas de les edats. ¿A qui no li ha cridat l’atenció, encara que sigui només un cop a la vida, el fet de viatjar a un mon paral·lel? o Qui no ha somiat mai en el fet de viure aventures sense pressa?

 

Altresmons. Agència de viatges

Quan la Flick Hudson arriba, per casualitat a l’Agència de viatges Altresmons, descobreix un secret meravellós: hi ha centenars de mons a només uns quants passos del nostre. L’única cosa que has de fer per arribar a aquests mons és saltar a la maleta adequada. És llavors quan la Flick rep la invitació d’unir-se a la Societat Altresmons com a exploradora. El que la Flick no sap és que el cor d’Altresmons, la Ciutat de les Cinc Llums, està en perill. Els edificis, i fins i tot els carrers, estan desapareixent misteriosament. En una carrera contra rellotge, la Flick haurà de viatjar a mons inexplorats per trobar la manera d’arreglar la Ciutat de les Cinc Llums abans que es col·lapsi... fent desaparèixer també el nostre món.

 

En els confins de l’oceà

A l’agència de viatges Altresmons, cada maleta porta a un món diferent. La Flick ja és oficialment membre de la Societat Altresmons. Per això, quan arriba una petició d’auxili des de l’Esvoranc, en Jonathan i ella entren, sense perdre temps, a la maleta que els portarà al món de la Nife Shaban, la capitana dels pirates. L’Esvoranc és un món aquàtic ple de criatures aquàtiques misterioses i vaixells enormes governats per temibles pirates. I és un món que s’està fent més i més petit. La vora de l’oceà és cada vegada més a prop; així que la gent de l’Esvoranc han de fugir... sense demora. Però, com es pot ficar un vaixell en una maleta? I com es rescata la reina mer que té la grandària d’una balena blava? La Flick i en Jonathan, ¿podran trobar la manera de salvar els habitants de l’Esvoranc abans que el seu món desaparegui per sempre més? Prepara la maleta per a una aventura màgica! A l’agència de viatges Altresmons, cada maleta porta a un món diferent. Tot el que has de fer és endinsar-te en...

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog