Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Un còmic al qual tornar

La nova proposta de Barcanova a la seva col·lecció “De Còmic” és un viatge en vinyetes que va molt més enllà del trajecte entre la gran ciutat i la granja on viurà la Jen, la protagonista.

28-09-2022

Un còmic al qual tornar

Fora de lloc és el títol d’aquesta novel·la gràfica de Lucy Knisley, autora supervendes del The New York Times, que tracta sobre la família i la pertinença a aquesta. La dibuixant, que és la mateixa autora, basteix una història inspirada en la seva pròpia infància i la va presentant en unes delicioses vinyetes que combina amb els dibuixos. Ho presenta tot en un quadernet molt personal.

I és que aquest còmic ens mostra una història ubicada a la granja on va viure la Jen amb la mare i la seva nova parella. Però la història va molt més enllà; acompanyem la Jen en tot un seguit de renúncies: no volia marxar de la ciutat, no volia mudar-se a una granja amb la seva mare i la nova parella de la mare, no volia deixar les seves amistats ni el seu pare… i, sobretot, el que no volia la Jen era tenir noves «germanes»: l’Andy i la Reese.

A través de les visites periòdiques al mercat del poble per anar a vendre els productes de la granja, veurem com tot va canviant i, capítol rere capítol, la Jen viurà un munt d’experiències que potser la faran canviar d’opinió.

Lucy Knisley és una autora reconeguda als Estats Units, on la crítica ha aclamat molts dels seus còmics, que va començar a publicar l’any 2008. Fora de lloc (Stepping Stones és el títol original en anglès) és la primera obra de ficció, tot i que reconeix que té un fort component autobiogràfic.

«Els nens (i els seus pares) la tornaran a llegir una vegada i una altra, assaborint els detalls visuals que inicialment passen desapercebuts, revivint l’enginy i la meravella.»The New York Times

Temas

Cómic

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog