Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Trobada virtual amb l’Òscar Sardà

La biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat acull durant tot el mes de març una exposició per celebrar els 23 àlbums del follet Oriol, publicats per Editorial Barcanova durant els últims 12 anys.

11-03-2021

Trobada virtual amb l’Òscar Sardà

La biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat acull durant tot el mes de març una exposició per celebrar els 23 àlbums del follet Oriol, publicats per Editorial Barcanova durant els últims 12 anys. Un recorregut per les aventures viscudes pel personatge creat per l’il·lustrador Òscar Sardà que es tradueix en una sèrie de plafons que documenta el procés de treball i que es pot apreciar en mig centenar d’il·lustracions i cobertes de tots els títols, des del primer esborrany fins l’acabat definitiu.

Aprofitant l’avinentesa l’autor farà una presentació virtual en la qual dibuixarà diverses escenes de l’últim llibre, “El follet Oriol i el misteri de les dents”, acompanyat de la narradora Núria Clemares, que explicarà aquest conte per primers lectors. Aquesta trobada es podrà seguir a l’Instagram tant de la biblioteca Marta Mata com de la mateixa editorial el dia 15 de març, a les 18 hores.

Sección

3-anys

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog