Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Si fas 6 anys… quina sort que tens!

Un cop més, els nens i nenes que fan 6 anys durant aquest any 2021 rebran, a casa, una targeta que podran bescanviar per un llibre de qualsevol de les editorials que s’han adherit a la campanya. Editorial Barcanova ofereix diverses possibilitats als lectors menuts, que així podran començar a bastir la seva pròpia biblioteca.

21-10-2021

Si fas 6 anys… quina sort que tens!

L’import d’aquesta targeta és de 13 € i, en aquesta ocasió, seran més de 75.000, els nens i nenes nascuts l’any 2015, que podran adreçar-se a alguna de les més de 400 llibreries de tot el territori que s’han sumat a la iniciativa, la qual va començar el 15 d’octubre i està programada fins al 30 de novembre.

En aquest enllaç de la Generalitat de Catalunya podeu consultar el nom de totes les llibreries on podreu bescanviar la targeta i també les condicions d’aquesta campanya, que ens els últims anys ha permès, a milers d’infants, descobrir llibres de tot tipus i esplaiar-se adquirint coneixements, ja sigui sols o en companyia dels adults.

                        

Editorial Barcanova ha preparat una oferta que inclou contes clàssics i actuals, en les recopilacions «Ralet, ralet» i «Catric, Catroc». Es tracta de diverses aventures del follet Oriol, entre les quals destaca el seu descobriment de la vall dels dinosaures; còmics adaptats als nens i nenes que comencen a llegir; un fantàstic àlbum per conèixer millor el planeta on habitem i, fins i tot, una delirant història protagonitzada per la Telma, un unicorn una mica fantasiós.

Tria el teu llibre.

Sección

6-anys

El nostre blog