Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

S’està esgotant el temps

Els pitjors presagis del canvi climàtic s’han fet realitat: la Torre de Londres, els centres històrics de València, Nàpols, Barcelona i Sant Petersburg han desaparegut. Nova York s’ha convertit en una nova Atlantis, la torxa de l’Estàtua de la Llibertat sura entre les aigües.

09-03-2022

S’està esgotant el temps

Un ambient angoixant presideix el segon lliurament de LIKE, la novel·la amb la qual Gemma Pasqual s’endinsa en un mon postapocalíptic amb moltes ressonàncies cinematogràfiques. Blanc és el títol d’aquesta història, que recupera part dels personatges que protagonitzaven Blau, la primera part d’una distopia que, malauradament, sembla del tot creïble.

L’amenaça a què s’enfronta la humanitat tindrà conseqüències desastroses per a una bona part dels ciutadans del món. L’aigua ha engolit llocs emblemàtics; és l’hora de la reconstrucció, però no tothom podrà viure per veure el món que s’acosta.

Gemma Pasqual ha bastit aquesta sèrie després d’haver obtingut un èxit espectacular amb la seva trilogia anterior, protagonitzada per la Xènia. Més de 100.000 exemplars han estat devorats pels joves lectors, que s’han vist reflectits en unes novel·les que exposen les seves vivències. Ara aquests joves tornen a estar radiants d’alegria, perquè la Gemma té una habilitat especial per copsar els seus interessos i escriure sobre allò que els toca de prop.

S’han esgotat les excuses... És hora de llegir!

Sección

14-anys

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog