Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Quina bruixa o quin bruixot voldries ser?

Una princesa vol casar-se amb un gripau perquè està convençuda que, sota la seva aparença s’hi amaga un príncep blau, però necessita algú que trenqui l’encanteri.

20-10-2022

Quina bruixa o quin bruixot voldries ser?

I, per art de màgia –mai més ben dit–, li cau a les mans un catàleg de bruixes i bruixots que li pot ser útil per als seus desitjos. Vet aquí que Editorial Barcanova ha aconseguit publicar una mena de selecció esglaiadora a la qual ha posat un títol molt llarg (L’abracadabrant enciclopèdia de bruixes i bruixots), perquè, a més, el llibre és gros.

Prepareu-vos per riure amb aquesta estrafolària col·lecció d’éssers fantàstics, amb poders estrambòtics, que responen a noms tan peculiars com aquests: Betzarruda la molsuda, Coctèlius, Guinyoleta o Mini Murris. L’aspecte d’aquests éssers és delirant i els seus poders, inversemblants... però el conjunt és molt divertit.

Els responsables d’aquesta barreja de textos esbojarrats i il·lustracions al·lucinants són, Bernard Villiot i Adilson Farias, respectivament, els quals han treballat, de valent, per crear un àlbum ple de detalls, amb una imaginació desbordant.

Aquest llibre complementa un altre àlbum sorprenent que també va publicar Barcanova: La feroç enciclopèdia dels llops. En aquella ocasió, amb un format igualment espectacular, passaven revista a una sèrie de llops molt divertits i oferien, als tres porquets –els del conte–, que triessin el llop més escaient per no haver de patir tant en futures relectures del clàssic. Aquell llibre l’havia escrit Laurence Kubler i els dibuixos corrien a càrrec d’Étienne Friess.

Si vols que la por deixi pas a les rialles, aquests dos llibres no poden faltar en la teva biblioteca.

I si prefereixes aprendre a fer de bruixa o de bruixot, et proporcionem un encanteri que segur que et serà ben útil: «Per Santa Tamara, no et descuidis de rentar-te bé la cara».

Sección

8-anys 10-anys

Temas

Humor

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog