Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Què li ha passat, al senyor Llop?

Els «Males Bèsties», en espera de veure’ls a la gran pantalla, no falten a la seva cita amb els lectors, que no són únicament els petits, ja que els pares fins i tot s’ho passen més bé que els seus fills.

08-11-2021

Què li ha passat, al senyor Llop?

Arriba ara un nou volum amb els episodis 9 i 10, en el qual el senyor Llop, el senyor Tauró, el senyor Serp i el senyor Piranya en passaran de tots els colors, perquè la situació es presenta complicada. Els que recordin com acabava l’episodi anterior ja poden imaginar que el senyor Llop és ara una bèstia peluda, i els seus antics companys han de fer-li front enmig d’una ciutat que tremola de por.

La cosa no pinta bé per als personatges, però els lectors sí que estem d’enhorabona, perquè les peripècies d’aquest colla d’animals semblen no tenir final i les pàgines d’aquesta sèrie de novel·les gràfiques, còmics, o com li vulgueu dir, són una passada. És evident que els dibuixos, plens de dinamisme, sobrepassen tots els límits de les pàgines del llibre, l’humor àcid és cada cop més disbauxat, i els jocs visuals amb les tipografies són, en cada capítol, més agosarats.

Aquesta col·lecció dels «Males Bèsties», amb cinc volums dobles enquadernats en cartó perquè puguin ser rellegits moltes vegades sense quedar malmesos, suma més de 12 milions d’exemplars venuts a tot el món. Aaron Blabey, el seu creador, ha publicat, a Editorial Barcanova, altres títols igualment exitosos, com ara Mos el gos o Telma l’unicorn. I ara espera, com tots nosaltres, que arribi el mes d’abril de 2022, que és la data que Dreamworks ha fixat per a l’estrena del film basat en els personatges d’aquesta sèrie.

Sección

8-anys

Temas

Cómic

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog