Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Primeres lectures d’estiu

Un cop arribin les vacances, quan els menuts no sàpiguen què fer amb tant temps lliure, els llibres es convertiran en la millor companyia. Tenim idees per a tot tipus de públic, per llegir de bon matí  o quan la resta de la família fa la migdiada.

14-06-2022

Primeres lectures d’estiu

«Patim, patam» de seguida ens evoca la cançó del Patufet. I és també el títol dels contes per a menuts que hem recopilat en un llibre de format molt adient per portar a la bossa de la platja i llegir ajaguts a la tovallola. A veure si endevineu qui són els protagonistes d’aquests contes tot mirant la portada d’aquest llibre! De 0 a 3 anys.

Un savi molt savi, pot aprendre alguna cosa d’un mico que no sap distingir un plàtan d’una banana? Si voleu saber la resposta, us haureu de llegir «Plàtans i bananes», un conte enquadernat de manera força resistent perquè pugui anar amunt i avall, de la platja a la muntanya i més enllà, per llegir de forma acompanyada o per fer les primeres lectures a soles. A partir de 3 anys.

Els més petits s’ho passaran molt bé amb una història per a la qual sembla no passar el temps. De segur que recordeu allò de l’emperador i d’un vestit que només podien veure les persones intel·ligents, oi? Es tracta d’un conte breu que enriqueix la col·lecció d’«El Bosc de Colors», la qual, amb més de 70 títols diferents ,està concebuda per afavorir la lectura autònoma dels petits lectors, i així cada doble pàgina presenta el text d’una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. A partir de 4 anys.

Per als joves lectors i lectores que volen saber més coses, tenim un munt de curiositats animals barrejades amb humor i moltes dades espectaculars. Darrere de qualsevol animal hi ha un munt d’informació sorprenent: els gats ens parlen, les balenes ens acompanyen amb la seva música i els arengs basen la seva comunicació en els pets que fan... Aquest llibre ens ho explica tal qual. És il·lustrat i molt divertit. A partir de 6 anys.

Vinga, que a l’estiu teniu més temps per llegir!

El nostre blog