Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Peanut Jones volta pel món

La primera part d’una trilogia sobre aquesta sèrie va ser una de les gran sorpreses de l’any passat. La protagonitzava una noia curiosa que es diu Peanut Jones. Ara surt la segona part.

16-11-2022

Peanut Jones volta pel món

La imaginació desbordant i el talent artístic de Rob Biddulph són els «culpables» dels embolics amb els quals acaba enredada la Peanut Jones. En la primera part d’aquesta trilogia tot girava al voltant de la desaparició del seu pare, i la seva filla havia de buscar-lo per tot arreu «armada» d’un llapis.

Ara els problemes esdevenen mundials i els dotze portals del títol d’aquesta segona novel·la són també un via d’entrada als principals museus del planeta. I és que el sidral que s’ha armat és molt gros: un dia el Guernica de Picasso queda desintegrat poc abans que el museu Reina Sofía obri les portes. No és la primera obra d’art que pateix aquest atac; ja se n’han produït uns altres deu i poden ser molts més.

El Londres natal de la Peanut Jones serà la primera escala d’un viatge que portarà la protagonista i els seus amics per mig món, en un misteriós periple que passa per les sales del Louvre, el cementiri de Montparnasse, les catacumbes de París, l’Empire State Building i Times Square a Nova York, fins a recalar...  en una ciutat que no es pot desvetllar.

A part de la frenètica història que ens explica aquesta novel·la, cada doble pàgina és una festa per als nostres ulls. Il·lustracions a plana completa, recreacions d’obres mítiques de la història de l’art, portes que s’obren a altres dimensions i llapis, molts llapis, que tenen una importància cabdal en el relat.

Aquesta segona part de les aventures de Peanut Jones ens ofereix, a més a més, una molt bona notícia. Això no s’acaba aquí i ja està en marxa la tercera part, que es titularà Peanut Jones i el final de l’arc iris.

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog