Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Misteri i aventures en vinyetes

Una nova col·lecció de còmic arriba al catàleg de Barcanova. «El misteri de la Torre de la Lluna» obre la sèrie La societat dels exploradors, una història a l’estil de The Goonies o Stranger Things, segons diuen els que saben molt de vinyetes per als més joves.

28-09-2021

Misteri i aventures en vinyetes

Aquesta barreja d’un grup de joves tafaners i una casa abandonada l’hem vist moltes vegades al cinema, però el còmic també pot ser un lloc on viure aventures que semblen de pel·lícula. Kyle, Vic, Beth, Harry i Nate són els cinc protagonistes d’aquesta història, es coneixen en un campament d’estiu i de seguida s’endinsen en una espiral de secrets amagats en un lloc que semblava abandonat. «Més enllà», el lema que va fer seu l’intrèpid explorador i inventor Henry Merriweather, s’acaba convertint en molt més que un lema. Així, els cinc exploradors, en visitar les habitacions secretes del castell misteriós de Merriweather, mentre travessen un bosc tenebrós, o en creuar un canal il·luminat per la lluna, potser estan fent un viatge que els conduirà fins al tresor amagat de la ciutat de Rosavent.

Aquesta llegenda tan actual és el començament d’una saga que han imaginat Francesco Sendita i Prescott Seraydarian i a la qual ha donat vida Steve Hamaker, un il·lustrador guardonat amb el premi Eisner. Després de l’èxit aconseguit als Estats Units, arriba ara, en català, a la col·lecció «De Còmic», amb la qual Barcanova ofereix, al públic de totes les franges d’edat, diverses propostes d’un gènere que cada dia guanya més adeptes.

 «El misteri de la Torre de la Lluna» s’adreça als lectors i lectores a partir de 10 anys, però és ben segur que els seus pares també voldran fer una ullada a aquestes vinyetes, que els recordaran els tebeos de la seva infantesa i les aventures d’Enid Blyton.

Sección

10-anys

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog