Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Mireu què estem preparant

Encara que no sembli amb aquest xafogor, comencem a pensar en les primeres setmanes de la tardor i estem enllestint novetats que sortiran quan comencin a escurçar els dies i s’escapoleixi l’estiu. Mireu, mireu...

19-07-2021

Mireu què estem preparant

EL FOLLET ORIOL A LA VALL DELS DINOSAURES

Òscar Sardà

48 pàgs

12,90 euros

A la venda el 2 de setembre

 

Mentre el follet Oriol busca bolets, descobreix un estrany animaló amb el coll llarg intentant empènyer un ou... és un cadell de dinosaure amb el seu germanet! El dinosaure petit, trist i preocupat, té dificultats per tornar a casa. Sense perdre temps, el follet Oriol i el dinosaure trobaran el camí i afrontaran junts, amb valentia i enginy, perills inimaginables...Una aventura
plena de sorpreses i amb un enigma: Existeix la vall dels dinosaures?

 MISSIÓ PLANETA

Una col·lecció que tracta els objectius de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per a un desenvolupament sostenible.

Aquest llibre tracta dos d’aquests objectius: el 4, educació de qualitat, i el 8, treball digne i creixement econòmic.

 Lucía Serrano

32 pàgs

10 euros

A la venda el 2 de setembre

 

APRENEM PER SER FELIÇOS

Sabies que l’educació és un dret fonamental i que a més, és molt important per poder triar una feina que t’agradi? Però, en el món hi ha moltes nenes i molts nens que no poden anar a escola i que han de treballar. També hi ha persones que han de fer feines que ningú voldria fer. Què podem fer per tal que tothom tingui una bona educació i aconsegueixi una feina justa?

Descobreix la importància d’aprendre i desenvolupar-te feliçment.

COS I MENT EN FORMA

Sabies que la contaminació de l’aire, l’aigua en mal estat o la mala alimentació provoquen moltes malalties? El canvi climàtic està influint en l’aparició de noves malalties. Què és una pandèmia? És important sentir-se bé per dins i per fora. Què podem fer per aconseguir-ho? Com podem contribuir al fet que el planeta sigui un lloc més saludable?

Descobreix idees per a sentir-se bé i ser més feliç

 

CATRIC, CATROC: CONTES CLÀSSICS PER A PRIMERS LECTORS...

Estel Baldó, Rosa Gil & Maria Soliva

204 págs

14,90 euros

A la venda el 7 d’octubre

 Aquest és un llibre de contes clàssics pensat per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir.  

Cada doble pàgina presenta el text d’una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. 

Al final de cada conte hi trobareu la versió explicada d’una manera més detallada.

Els contes són: En Patufet, En Ton i la Guida, Els tres porquets, Pinotxo, La Caputxeta Vermella, L’aneguet lleig, En Pere sense por, La gallina dels ous d’or.

 

*A partir de 4 anys

 

 PEANUT JONES I LA CIUTAT IL·LUSTRADA

Rob Biddulph

384 pàgs

14 euros

A la venda el 7 d’octubre

 Algunes llegendes, neixen d’altres es dibuixen ...

 Dibuixant, la Peanut Jones se sent màgica. Però l'art no pot solucionar els seus problemes. El seu pare ha desaparegut i ella està atrapada en una escola nova i avorrida fins al dia en què troba un llapis únic carregat amb poders especials. De sobte, es veu embolicada en un món ple de més color, creativitat, emoció i perill que no hauria imaginat mai. I tal vegada, només tal vegada, podria descobrir el que va passar al seu pare.
Primer llibre d'una sèrie trepidant sobre l'amistat i la creativitat, en totes les seves formes, del geni més venut després de #DrawWithRob

* A partir de 8 anys

 

 

LA MALEDICCIÓ DE LES BRUIXES.

Jordi Folck

192 pàgs

13 euros

A la venda el 28 d’octubre

Ets un escriptor famós. T’han convidat a presentar el teu llibre Caça de bruixes en un indret perdut en el no-res i de nom molt sospitós: «La Morta». Però malgrat que esperaves trobar un grup de joves admiradors, t’hauràs d’enfrontar a un públic que no està gens d’acord amb el llibre que has escrit i que t’han preparat un càstig sever. Quan vulguis fugir, et trobaràs amb mil i un perills: un pou que anomenen «dels lladres», un laboratori abandonat, una biblioteca de llibres enverinats o un calabós. I això que no saps que, entre més de cinquanta possibilitats, només hi ha un camí per sortir amb vida!

En aquesta novel·la tu prens les decisions, però hauràs d’anar amb compte amb alguns indicis per no cometre errors. Necessitaràs sang freda per sobreviure.

*A partir de 12 anys

El nostre blog