Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Més lectures d’estiu

Tant és l’edat que tinguis, si tens temps de sobres per llegir! Amb gairebé tres mesos per davant, toca apagar els mòbils i concentrar-se en els llibres. En tenim de tota mena (amb vinyetes, amb il·lustracions a tota pàgina) tant per als qui acaben de començar la Primària com per als qui ja miren cap a l’institut. Mireu, mireu.

14-06-2022

Més lectures d’estiu

El Hematocrítico fa uns quants anys que va girant els contes tradicionals, com si es tractés d’un mitjó. «La Caputxeta Vermella», «Rapunzel» i «El llop ferotge» han estat «víctimes» de la seva imaginació i ara li arriba el torn, a «La Rínxols d’Or», reconvertida en Agent Rínxols i amb una missió molt engrescadora: aconseguir que les princeses no desapareguin al bosc. El conte està Il·lustrat per Mar Villar, com gairebé tots els contes d’aquesta col·lecció. A partir de 6 anys.

Salvador Comelles té una sensibilitat especial per narrar les històries que s’amaguen rere els objectes quotidians. Ens ho va demostrar amb els relats al voltant dels «arbres», que Barcanova va publicar fa un parell d’anys. Ara torna amb més sorpreses, perquè el sofà, el retolador, el mirall, el despertador o el ratolí de l’ordinador, viuen a casa teva i tenen vida pròpia. No ens n’hem de refiar, perquè són capaços de fer coses inesperades. A partir de 8 anys.

L.D. Lapinski ha vist com aquest saga anava sumant traduccions, fins a arribar a la vintena. La tercera part de la trilogia surt quan els lectors originals anglesos coneixen el desenllaç, però en català estem igual que els italians, els turcs, els grecs i molts altres que desitgen conèixer quines aventures tindrà ara la Flick, que no guanya per ensurts des que forma part de la Societat Altresmons.

La Flick i els seus amics estan a punt d’embarcar-se en un nou viatge que els portarà a llocs encara més perillosos i els revelarà tot de secrets inquietants sobre la mateixa agència. I el que és pitjor: no hi ha cap garantia que sobrevisquin. A partir de 10 anys.

Un còmic protagonitzat pels personatges que es van enfrontar a «El misteri de la Torre de la Lluna», primer lliurament d’aquesta col·lecció ambientada en un camp d’estiu. Ara els toca seguir la pista d’una cosa molt grossa. Una escala secreta, un castell misteriós... Això els porta cap a una emocionant recerca de les pistes que va deixar el ric explorador Henry Merriweather, de qui els rumors diuen que va amagar un tresor incalculable. A partir de 10 anys.

Vinga, que a l’estiu teniu més estona per llegir!

El nostre blog