Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

«Males Bèsties», també al cinema

Els episodis 11 i 12 de la saga «Males Bèsties» arriben a les llibreries al mateix temps que s’estrena als cinemes la pel·lícula produïda per DreamWorks.

09-03-2022

«Males Bèsties», també al cinema

El nou lliurament s’obre amb un escenari molt estrany, amb unes criatures que no generen gaire confiança. Semblava que en aquests nous capítols hi hauria moltes coses per celebrar, després que «Males Bèsties» hagués salvat el món... però hi ha alguna cosa que no rutlla.

Si el futur immediat sembla enfosquit i el senyor Serp fa entendre que hi ha possibilitats d’accedir a un món nou, les possibilitats que tot s’emboliqui són cada cop més certes. Haurem d’endinsar-nos en les vinyetes plenes d’humor irreverent d’aquests nous capítols si volem entendre què està passant amb el senyor Llop i la seva banda.

«Males bèsties» està signada per Aaron Blabey i se n’han venut més de 12 milions d’exemplars en 43 països. Els cinc volums previs, cada un amb dos episodis d’aquesta sèrie trepidant, es van guanyant el favor del públic més jove, que encomanen, als seus pares, la dèria. Ara, amb la pel·lícula de DreamWorks, el fantàstic blanc i negre dels còmics es converteix en una explosió de color i acció. Ja es pot veure el videoclip promocional del film.

Sección

8-anys 10-anys

Temas

Cómic

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog