Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Llegir per llegir

És temps d’estiu, és temps de descansar i divertir-se. Bons llibres per passar bons moments. Tenim propostes per a tothom, per a totes les edats, per a tot tipus de lectors, amb il·lustracions o sense, en format còmic... Hi vols donar un cop d’ull?

10-07-2023

Llegir per llegir

Per començar a passar una bona estona llegint

Tres propostes molt diferents per llegir acompanyats... envoltats de personatges inoblidables com la Pilosa, el Pelut i el Punxegut, aprenent cançons gràcies a la recopilació de Rigo-Rago o endinsant-se en la Vall dels follets, per descobrir els llibres protagonitzats per la Tina i el Tavi.

 El follet Oriol

Les dues últimes aventures del follet Oriol són ideals per iniciar-se en la lectura, amb dues tipologies de lletra que fan molt fàcil la lectura acompanyada.

 «Petit Camelot»

Llibres perfectes per aprendre a llegir, amb textos breus en lletra majúscula, especialment concebuts perquè els petits lectors guanyin autonomia i comencin a «devorar» històries sense descans. Ja n’han sortit quatre títols i n’arribaran dos més a la tornada de les vacances.

 Còmic i novel·la gràfica

«Males bèsties». Tracta de quatre animalots que han viscut aventures intensament boges. Hi trobarem una sèrie de vinyetes amb molt de ritme, un humor molt peculiar i unes situacions tan surrealistes que és impossible de no recordar-les.

Amb un plantejament molt més assossegat, la protagonista de Fora de joc ens explica la seva experiència en una granja amb una nova família: la de la nova parella de la seva mare.

 Dues propostes molt originals

La «senyoreta Bubble» és una creació de la multipremiada Ledicia Costas. Se n’han publicat dues aventures i n’hi ha una altra que és a punt d’arribar. Si encara no coneixes aquesta inventora tan original, l’estiu és el moment ideal per fer-ho.

I si vols jugar, també tenim un llibre (o si prefereixes, uns quants) per a tu. Els «escapistes», de Ximo Cerdà, tenen diverses aventures en marxa però necessiten un cop de mà. Els ajudes?

 Un clàssic que torna

Gemma Pasqual és una de les autores més estimades i  més llegides del públic lector. La trilogia de la Xènia l’han llegida desenes de milers de joves, però hi ha un llibre que és molt especial per a la mateixa Gemma. Es tracta de Quan deixàvem de ser infants, un homenatge al seu admirat Vicent Andrés Estellés, del qual rescata la seva infantesa.

 Tria el teu.

El nostre blog