Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

LITECA, per gaudir de la lectura

Editorial Barcanova presenta LITECA, una plataforma de lectura online que neix amb l’objectiu de fomentar el plaer de llegir i facilitar l’avaluació lectora per part dels docents.

01-09-2021

LITECA, per gaudir de la lectura

Amb una selecció de més de 250 títols dels diferents segells del grup Anaya, LITECA ofereix lectures per a totes les franges d’edat, a partir dels 6 anys fins al Batxillerat. Disponible en 3 llengües, català, castellà i gallec, la plataforma ofereix una amplia varietat d’activitats i incorpora la ludificació, per afavorir la motivació dels lectors i lectores.

Els avantatges de LITECA per als joves lectors tenen molt a veure amb aquest ús creixent de la gamificació a les aules, que ajuda a potenciar l’hàbit i el plaer de la lectura al temps que permet diferents ritmes lectors per part dels joves.

Els docents també poden treure profit a les eines que ofereix LITECA ja que proporciona informació en temps real, la qual cosa ajuda en el seguiment i l’avaluació; permet interactuar amb l’alumnat (fent recomanacions, organitzant grups de lectura, recompensant als lectors destacats...) i genera informes de lectura, tant del grup com de cada alumne.

              

En la selecció de títols de LITECA estan els autors i autores preferits pel públic més jove, des de Gemma Pasqual o Ledicia Costas a Laura Gallego, Jordi Folck, Maria Carme Roca o Jordi Sierra i Fabra. Tampoc no falten clàssics com “Mar i cel”, “Frankenstein” o títols fonamentals de la literatura en castellà com “La Celestina”, Fuente Ovejuna” o “La casa de Bernarda Alba”.

Temas

El nostre blog