Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Les pirates arriben a la Vall dels follets

No us perdeu l’aventura més especial d’un personatge que enguany fa 20 anys i que acumula ja 30 aventures!

06-03-2024

Les pirates arriben a la Vall dels follets

Ja està disponible l’àlbum número 30 del follet Oriol, El follet Oriol i les pirates , una aventura on no tot és el que sembla. 

Un matí la Nora arriba a la vall amb notícies inquietants: mentre pescava, ha vist un vaixell navegant amb la bandera pirata onejant. La tripulació, formada per noies pirata, va en direcció a la costa, a l'altra banda de la vall. Està molt nerviosa, és ben sabut que els pirates de vegades saquegen tot el que troben...! El follet Oriol, la Xènia i la Nora es posen ràpidament en marxa per anar a rebre-les a la platja i saber quin és el motiu que les ha portat fins aquestes contrades. El follet Oriol i les seves amigues s'hauran d'enfrontar a una aventura trepidant.

El follet Oriol i els seus amics s’hauran d’enfrontar a un grup de pirates? Això és el que ens suggereix el títol, però com ja sabem, les aparences enganyen, i ni les pirates són pirates de debò ni hi haurà un enfrontament amb elles. De fet, el grup de follets ajudarà a les nouvingudes a complir la seva missió enfrontant-se als entrebancs que sorgeixen durant la seva travessa per l’oceà.

Temas

Aventuras

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog