Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Lectures recomanades per a l’estiu!

Ara que l'estiu pica a les portes de casa (i a les closques de la gent!), un any més cal refrescar-se, buscar una bona ombra i remullar la nostra ment amb un grapat de bones lectures.

16-06-2021

Lectures recomanades per a l’estiu!

Encetem aquí una sèrie de tres posts (un per a cada etapa formativa) on podreu trobar una selecció de recomanacions de cara a aquest estiu. Llibres refrescants, personatges amb ànsia d'aventures i, sobretot, moltes idees per gaudir de l'estiu!

Perquè a Barcanova coneixem la importància del repàs durant els mesos sense escola (i per això us oferim quaderns com aquests), però sobretot volem que tots els nens i nenes tinguin també la seva dosi d’evasió, diversió i desconnexió durant aquesta mesos de l’any. 

Bon estiu i feliç lectura! En aquest post us detallem les propostes de lectures recomanades per als que comencem a llegir. Són llibres lúdics però que incorporen un aprenentatge d’hàbits, valors i habilitats del tot indispensable en aquesta etapa.

3 anys

On ho fan els animals si no tenen orinals?

Autora i il·lustradora: Daniela Kulot

978-84-489-5302-7

Anar al lavabo i fer servir l’orinal: un tema important per als més petits! On ho fan el peix, el gat, la vaca i altres animals? La Tina ho vol saber i la mare l’hi explica. Descobreix com anar al lavabo i fer servir l’orinal.

Col·lecció  «…DE CONTE»

Col·lecció adreçada als més petits pensada per aprendre conceptes bàsics i despertar la imaginació.

Animals de conte

Il·lustradora: Ana Villegas

978-84-489-5078-1

Descobreix els animals protagonistes dels contes clàssics: què fan les set cabretes, la rateta presumida o el gat amb botes?

Colors de conte

Il·lustrador: Sr. Sánchez

978-84-489-5079-8

Descobreix els colors amb els personatges dels contes. Quin és el color preferit de la Caputxeta? I el de la Sireneta? I el del drac?

4 anys

La mudança d’en Bruce

Il·lustrador: Ryan T. Higgins

978-84-489-5179-5

Un cop passats els esdeveniments d’Hotel Bruce, el nostre os rondinaire preferit comparteix la seva llar no solament amb les quatre oques, sinó també amb tres ratolins molt sorollosos. Com que no hi ha manera de fer-los fora de casa, en Bruce decideix posar-se en marxa per buscar una nova llar on poder viure. Però, com sempre passa, res no surt tal com en Bruce havia planificat...

Mos el gos

La sèrie de més èxit del guardonat Aaron Blabey, traduïda a més de tretze idiomes.

Autor i il·lustrador: Aaron Blabey

978-84-489-4961-7

El Mos és un gos golafre i egoista. Vol totes les pilotes, tots els ossos, totes les joguines i es nega a compartir-los amb el seu company Met. Però ser tan egoista pot tenir conseqüències nefastes. Llegeix aquest llibre i descobriràs  que el Mos no té cap altre remei que compartir les coses.

Necessito una abraçada

Una gran història per abraçar-se i compartir, un conte veritablement adorable del creador de Telma l’Unicorn i Males bèsties.

Autor i il·lustrador: Aaron Blabey

978-84-489-4669-2

Pensa en petits animals que t’agradaria abraçar. Tot el que vol el petit eriçó és que li facin una abraçada, però ningú no el vol abraçar... perquè punxa! El millor conte per sentir-se bé!

 

5 anys

Baloney i els seus amics

Autor i il·lustrador: Greg Pizzoli

978-84-489-5088-0

En Baloney i els seus amics evoquen tot l’encant de la infància i destaquen en tres contes i en tres petits còmics que conviden els lectors a gaudir de la diversió! Riu amb en Baloney mentre fa una mica de màgia, encoratja’l quan estigui una mica deprimit, anima’l mentre desafia la piscina i, finalment, aprèn a dibuixar els personatges protagonistes!

 

El follet Oriol i el laberint misteriós

Autor i il·lustrador: Òscar Sardà

978-84-489-4952-5

Una de les tres pedres màgiques que protegeixen el poble de qualsevol perill ha estat robada i el follet Oriol l’ha de recuperar. Per fer-ho, haurà de superar un munt d’obstacles fins a arribar a un laberint misteriós on un druida malvat l’ha amagat. El nostre heroi, però, no estarà sol en la seva aventura: comptarà amb l’ajut de la Xènia i de la sempre fidel àguila.

El llibre de l’estiu

978-84-489-4604-3

Autora i il·lustradora: Rotraut Susanne Berner

Aquest estiu fes una passejada per la nostra ciutat. Hi ha una gran quantitat de personatges, objectes o animals. Busca’ls. ¿Seràs capaç de trobar-hi un globus, una guineu o un ventall? Descobreix tots els secrets amagats en les diferents escenes mentre jugues, desenvolupes la teva capacitat d’observació, i aprens a llegir i a escriure moltes paraules.

El nostre blog