Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

La culpa és del Chinki Plonki

L’hora del pati amaga molts misteris, i els seus protagonistes –els nens i nenes que necessiten escampar la boira– arriben a viure situacions que els pares no podem ni tan sols imaginar.

13-10-2022

La culpa és del Chinki Plonki

Hi ha dues persones que han aconseguit ficar-se en els patis de tot el món i van explicant tot allò que veuen. Aquesta parella la conformen El Hematocrítico i el dibuixant Albert Monteys, i encara no se sap si els deliris són deguts al que crea les aventures o al que aconsegueix traduir-les en dibuixos al·lucinants.

Editorial Barcanova té la sort de publicar aquestes històries esbojarrades sota el títol Llegendes del pati. I acaba de sortir el quart lliurament, «Conspiració a l’ombra», un prodigi d’enginy que sorprendrà els lectors més menuts i, encara més, els adults.

Tot comença un dia qualsevol en qualsevol pati del país. Una joguina s’ha posat de moda, el Chinki Plonki, i els nens només tenen ulls per a aquest objecte. La Marisa és l’única nena que no disposa d’aquesta andròmina i es queda sola, sense amics. El que passa a continuació té molt a veure amb les teories més «conspiranoiques» que ens puguem imaginar.

Grips, mocs, polls, lògies secretes, micos robotitzats... comencen a desfilar per un còmic de tints surrealistes, de comú acord amb les aventures precedents. Cada plana és un deliri absolut, els dibuixos ultrapassen, fins i tot, els límits de la pàgina i, en definitiva, la Marisa viu l’aventura de la seva vida.

Visca la imaginació!

Sección

8-anys

Temas

Cómic

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog