Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Fantasia i màgia

Arriba en català Obremons, el primer llibre d’una nova saga de l’autora supervendes Cressida Cowell. Autora coneguda, sobretot, per haver escrit la novel·la Com ensinistrar un drac, història que, posteriorment, la productora audiovisual DreamWorks va adaptar al cinema d’animació, aconseguint una pel·lícula aclamada per la crítica i el públic.

26-03-2024

Fantasia i màgia

En aquesta nova aventura, Cowell ens endinsa, de nou, en un món de fantasia i màgia. En aquesta ocasió els protagonistes són quatre nois i un nadó. Per una cantó, tenim els dos germans O’Hero –en K2 i la Izzabird–, la família dels quals prové d’un llarg llinatge de bruixes i mags; per un altre, tenim els dos germans Smith –en Theo i la Mabel–, que provenen d’una família ben mundana sense gota de màgia en la seva història; i per acabar, l’Annipeck O’Hero-Smith, la nova germaneta que va entrar a la vida d’en K2, la Izzabird, en Theo i la Mabel poc temps després que la mare dels O’Hero i el pare dels Smith –la Freya i en Daniel– es casessin.

En K2 O’Hero i la seva germana bessona, la Izzabird, han jurat mantenir en secret la història màgica de la seva família. I, sobretot, volen evitar que els germanastres se n’assabentin, amb els quals no tenen una bona relació... Tots quatre només coincideixen en una única cosa: adoren la seva germana petita!

Però la vida dels nois canviarà de cop el dia que segresten l’Annipeck! Els germans O’Hero-Smith es veuran obligats a deixar de banda les seves diferències i a col·laborar en una missió de rescat molt perillosa. En aquesta aventura descobriran el que fins ara ignoraven completament: un d’ells posseeix el poder més perillós i poderós de tot l’univers: el poder de l’atles. Amb aquest poder, un d’ells pot dibuixar mapes d’altres mons i obrir portals per accedir-hi. D’aquesta manera els nois viatjaran per anar a buscar la seva germana petita. El que no saben és què els espera més enllà del planeta Terra... i és que el Govern Universal i altres criatures que habiten les profunditats de l’univers estan cercant el qui posseeix el poder de l’atles per destruir-lo...

Aquest primer lliurament de la saga conté tots els ingredients per a una bona novel·la d’aventures: una missió perillosa amb uns girs narratius que fan viure amb una grata tensió la lectura fins a la darrera pàgina, i, el més important de tot, uns personatges amb conflictes interns complexos, unes personalitats encisadores i unes característiques anodines tan reals que aconseguiran que els lectors s’apropin apassionadament als protagonistes.

En la lectura d’aquesta novel·la hi trobareu els vestigis d’influències d’obres com Harry Potter i les seves referències màgiques o dels personatges aparentment vulnerables però alhora valents, captivadors i inspiradors de les singulars novel·les de Michael Ende.

Aquest llibre fascinarà, fins i tot, els lectors més reticents.

Temas

Magia

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog