Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

El Llop ja no és feroç

Torna el Llop Feroç, encara que no ho sembli. Perquè ja no és gens feroç. Ens han canviat el conte. I la culpa la té un cabridet.

02-06-2021

El Llop ja no és feroç

Els llibres d’El Hematocrítico s’han proposat de capgirar el relat canònic dels contes tradicionals i ja no ens podem mirar la Rapunzel, la Captuxeta Vermella o el Llop amb els mateixos ulls. La barreja embogida dels personatges i arguments de tota la vida amb situacions ben actuals han provocat que la Blancaneu no pugui eliminar els polls que es multipliquen en la bonica cabellera de la Rapunzel, que la Caputxeta es converteixi en alcaldessa en missió molt especial o que el Llop Feroç hagi d’ensinistrar el seu nebot per tal que sigui dolent, dolent.

Ara, en la nova història, el Llop torna a ser mig protagonista, encara que el qui posi en marxa tota la trama sigui un cabridet encantador. Amb il·lustracions de Mar Villar, El Hematocrítico ens mostra que la intel·ligència, més que no pas la força bruta, pot resultar prou efectiva per convertir un terrible animal salvatge en un respectable ciutadà, molt ben valorat pels seus veïns.

Quin cabridet! és el quart volum d’aquesta col·lecció de contes per a lectors i lectores a partir de 6 anys. Feliç Feroç, amb dibuixos d’Alberto Vázquez, va ser el primer, i es va afegint edicions en altres llengües, com ara en coreà, amb un èxit espaterrant. Aquí es pot veure la guia de lectura que permet treure més profit d’aquesta història tan original.

 

Dos contes més, Excel·lentíssima Caputxeta i La Rapunzel té polls, amb Mar Villar com a il·lustradora, completen (de moment) una proposta molt entretinguda que mai no deixa de sorprendre.

I és que potser les coses no són com ens les han explicat... 

Sección

6-anys

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog