Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

El Hematocrítico i Monteys, dues llegendes… del pati

Què podia sortir malament de la suma de dos talents com aquests? El Hematocrítico i Albert Monteys han unit bogeria, imaginació i diversió per tornar a la infantesa.

12-01-2021

El Hematocrítico i Monteys, dues llegendes… del pati

 D’aquesta manera han ideat dues històries d’aquelles que es viuen als patis de les escoles, on tan sols cal mitja hora per crear una autèntica nissaga d’herois o ben bé trenta anys perquè algú es converteixi en campió del món d’alguna cosa.

La col·lecció «Còmic», d’Editorial Barcanova, es complau a presentar dos àlbums cridats a convertir-se en llegenda, en “llegenda del pati”.

 La mitja hora dels herois

Els superherois de debò són al pati del col·legi. En Robert és un nen que té l’habilitat de fer uns xuts a una velocitat increïble, i aquesta és la causa per la qual l’han castigat, la resta de la setmana, sense jugar a futbol durant l’estona del pati. En Robert pensa que s’avorrirà molt però no serà així, ja que li proposen de formar part d’un grup de nens tan especials com ell. La increïble i secreta iniciativa: la mitja hora dels herois.

Campions del món

Saps quin és el rècord del món de jugar a fet i amagar? Els components de Llegendes del pati passen una estona entretinguda jugant a fet i amagar. No s’esperaven que un desconegut interrompés la seva diversió assegurant que és el campió del món d’aquest joc.

Sección

Temas

Cómic

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog