Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Convocatòria oberta del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya

Ja es poden presentar obres per a una nova edición del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya, que se celebra des de 1981. 

15-02-2024

Convocatòria oberta del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya

El nostre compromís amb la promoció de la cultura i la lectura, especialment entre els més joves, va fer que el 1981 Colonya donàs suport a la creació del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya per premiar i publicar obres en català dirigides a lectors d'entre 8 i 14 anys. La novel·la guanyadora serà publicada per Barcanova Editorial.

El Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya s'ha convertit al llarg d'aquests anys d'existència en un dels certàmens de literatura infantil i juvenil més importants en llengua catalana, no només per la seva continuïtat, sinó per la qualitat de les obres guanyadores i per la trajectòria dels escriptors guardonats, el que ha fet possible la publicació de 40 obres que s'han convertit en clàssics de la literatura infantil i juvenil en català. A més, cal assenyalar que és l'únic certamen d'aquestes característiques que es realitza a les Illes Balears.

Aquestes són les bases del Premi.

El jurat de la darrera edició del Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya, format per Pere Martí, Sara Moyano, Miquel Rayó i Catalina Valriu, va proclamar guanyadora del Premi, "Tot esperant la fi del món" de Francesc Puigpelat.

Temas

El nostre blog