Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Celebrem el poder de la lectura i el plaer de compartir històries

L’associació WorldLit va fundar, l’any 2010, el World Read Aloud Day, que se celebra cada mes de febrer, i aquest 2022 arribarà ja a l’edició número 13.

28-01-2022

Celebrem el poder de la lectura i el plaer de compartir històries

La lectura en veu alta reclama l’alfabetització com un dret fonamental, però també és una manera de celebrar el poder de la lectura, el plaer de compartir històries i, encara més, de fer visibles les injustícies. Coincidint amb el quart centenari de la terrible caça de bruixes que va patir Catalunya, des de Barcanova també ens sumen a aquesta iniciativa mundial per tal de dir ben alt que «Eren dones, NO eren bruixes». Així, llegirem en veu alta La maledicció de les bruixes, la novel·la de Jordi Folck.

L’acte serà emès en directe, des de la llibreria La Caixa d’Eines, i a través del canal de YouTube de Barcanova Literatura, dimarts vinent dia 1 de febrer a partir de les 18.00 h. Hi participaran els oradors següents: Jordi Folck, com a autor del llibre, Pere Poy, Aleix Folch, Humberto Balcázar, Anouk Suñer- Rabaud, Judith Escaich, Úrsula Garrido, Laia Torrent, Sara Moyano i José de Montfort. La trobada tindrà la col·laboració de la Societat Catalana d’Història Cultural.

Sección

Noticias

Temas

Relatos

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog