Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Catric, catroc

«Ralet, ralet» és un recull de contes que, en poc més de dos anys, ha aconseguit exhaurir cinc edicions. Són milers els nens i nenes que han gaudit de les seves històries. Aquest llibre aplega alguns dels contes més coneguts i estimats per part de diverses generacions. Ara arriba a les llibreries Catric, catroc, un nou volum amb més contes i amb el mateix anhel: aconseguir que els infants comencin a llegir.

05-10-2021

Catric, catroc

Els contes d’aquesta selecció, centrats en els clàssics de tots els temps, han estat adaptats per Estel Baldó, Rosa Gil i Maria Soliva. Es presenten en dues tipologies de text (lletra de pal i lligada), i es poden llegir en frases curtes per afavorir-ne la lectura,  amb una il·lustració destacada en cada doble pàgina. Al final de cada llibre, el conte està explicat d’una manera més detallada, per poder-ne fruir d’una altra manera.

«En Patufet», «En Ton i la Guida», «Els tres porquets», «Pinotxo», «La Caputxeta Vermella», «L’aneguet lleig», «En Pere sense por» i «La gallina dels ous d’or» són els relats que es poden trobar en l’obra Catric, catroc, amb unes il·lustracions que barregen dinamisme, humor i tendresa i que són a càrrec de noms tan coneguts com Montserrat Mondragón, Ester Garay, Marta Munté, Julilustrador, Matilde Portalés, Mercè Ortí, Martuka o Ariadna Reyes.

 I per si hi ha algú que encara no ha llegit els contes de la col·lecció «Ralet, ralet»,
­–el llibre que durant dos anys ha anat descobrint nous lectors­–, us avancem els títols dels contes del volum que presentem: «Els músics de Bremen», «Els tres ossos», «La Dringueta», «L’àvia Pepa», «El cargol Arol», «En Niti i el lleó», «La cabana dels bons amics» i «El soldadet de plom».

 

I, a més a més, en aquest enllaç en podeu fer un tastet.

Sección

3-anys 6-anys

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog