Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Càlid, tonificant i acollidor

La Jen, aquella nena dibuixant que vam conèixer gràcies a Fora de lloc, viu una nova aventura: comença a anar a l’institut.

14-06-2023

Càlid, tonificant i acollidor

El nou còmic que presenta Editorial Barcanova ens mostra la Jen totalment instal·lada a la granja, amb la nova parella de la seva mare i les seves germanastres. Quan arriba el moment de començar sisè, és l’hora de tornar a la ciutat per anar, cada dia, a l’institut... amb tot el que això comporta.

Nous amics, noves exigències, experiències confuses i el descobriment dels enamoraments. La Jen porta sempre el seu llapis, i qualsevol moment és bo per dibuixar i deixar-se anar amb els gargots.

Com en Fora de lloc, el primer lliurament d’aquesta sèrie de còmics de la Lucy Knisley, Mossegar la poma (en l’original anglès, «Apple Crush») és un recull de vivències molt personals, amb unes vinyetes de línia clara que cedeixen protagonisme, en moments puntuals, als dibuixos personals de la Jen, amb el característic quadern d’espiral amb fulles mil·limetrades. Es tracta d’un còmic «càlid, tonificant i acollidor», segons la crítica de la revista americana Kirkus Reviews.

La granja Peapod, on viuen els protagonistes d’aquestes dues històries publicades en la col·lecció «De Còmic», continuarà essent l’escenari de les aventures quotidianes de la Jen i la seva família. L’autora està treballant en noves històries que Editorial Barcanova editarà en la versió catalana.

Nois i noies, estigueu ben atents i atentes!

Temas

Cómic

¿Te gustaría saber más sobre este libro?

Ir a la ficha

El nostre blog