Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Barcanova, també en vinyetes

Els còmics han trobat, per fi, el seu lloc a les llibreries i l’oferta de vinyetes creix cada dia, per a totes les edats, per a tots els públics.

18-11-2021

Barcanova, també en vinyetes

Editorial Barcanova fa uns quants anys que ha apostat per les històries explicades a base de vinyetes i globus, amb els estils més diversos, i el seu catàleg s’enriqueix, un cop més, amb autors consagrats, tant de casa com arribats de fora, després de triomfar en altres llengües. Els lectores i lectores més joves, des que comencin a llegir, trobaran còmics adients a la seva edat i al seu nivell lector.

Baliga i Tut i els pirates empipats

Es tracta d’un còmic enquadernat en cobertes dures, en un format molt adient per viatjar (encara que sigui sense sortir de casa), ple de coloraines i amb un parell de personatges dibuixats amb poques línies però que mostren molts sentiments. Ells són en Tut i la Baliga, i estan a punt d’emprendre un viatge èpic; bé, més aviat se’n van de pícnic... Però, quan es perden, aquests petits monstres plens de BONS SENTIMENTS han de treballar junts. Fiqueu, en el sac, uns quants pirates empipats, molts barrets (a en Tut li encanta un bon barret), més un parell de desastres, i ja teniu els ingredients per a una gran GRAN AVENTURA.

A partir de 7 anys.

 

Viatge pels patis infinits

El tercer lliurament de la col·laboració entre Albert Monteys i El Hematocrítico, en la col·lecció «Llegendes del pati», és un viatge molt peculiar per llocs encara més sorprenents. Es tracta d’un guió esbojarrat i uns dibuixos espectaculars al servei d’una història que també viatja en el temps.

A partir de 6 anys.

 

Baloney i els seus amics

Es tracta d’un llibre la coberta del qual apareix en un gran nombre de pàgines del mateix llibre; és com un joc al qual estan convidats a jugar els nens i nenes més petits aficionats a les vinyetes. Podem dir que ve a ser una manera original de descobrir els còmics, en tres contes i en tres petits còmics que conviden els lectors a gaudir de la diversió! 

A partir de 6 anys.

 La Societat dels Exploradors. El misteri de la Torre de la Lluna

Els lectors més acostumats als còmics, i també els seus pares, s’ho passaran bé amb aquesta història, que té a veure amb pel·lícules com Els Goonies o sèries com Stranger Things. Amb uns dibuixos molt detallistes i un color especialment acurat, el primer lliurament d’aquesta col·lecció ens deixarà a tots amb ganes de llegir-ne més. La Societat dels Exploradors ens  parla d’un grup de cinc nois que mai no haurien format un grup de manera natural. Però la casualitat fa que coincideixin en un campament d’estiu en el qual es miren una pel·lícula antiga sobre la història de la ciutat de Rosavent, i sobre el seu ciutadà més il·lustre d’una època ja passada: l’intrèpid explorador i inventor Henry Merriweather, fundador del Campament dels Exploradors i creador del lema «Plus ultra» (Més enllà). Els cinc nois no triguen a adonar-se que realment existeix alguna cosa «més enllà».  A partir de 10 anys.

Temas

Cómic

El nostre blog