Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

Barcanova en vinyetes

El Ministeri de Cultura i Esports va fixar el 17 de març com el Dia del Còmic i el TBO, per tal d’afavorir l’accés dels lectors de totes les edats en el món de les vinyetes. Editorial Barcanova enriqueix, any rere any, la seva oferta de títols, amb propostes molt diverses i amb els autors més coneguts.

15-03-2023

Barcanova en vinyetes

Els més petits es divertiran amb l’univers personal que han aconseguit bastir dos autors ben diferents: El Hematocrítico, que s’encarrega d’imaginar històries, i Albert Monteys, que els dona vida. Així sorgeixen les Llegendes del Pati, una sèrie d’aventures, una mica estrafolàries, viscudes per un grup de nens entre classe i classe. Ja se n’han editat quatre volums, cada un dels quals és encara més apassionant que els anteriors.

No menys esbojarrades són les aventures que viuen els membres d’un altre grup molt peculiar, format per un tauró, una piranya, una serp i un llop. Són una colla, ideada per Aaron Blabey, que donen nom al llibre Males Bèsties, una història que, fins i tot, ha arribat a la gran pantalla i que té la seva pròpia pel·lícula. Ara toca el torn al metavers, una realitat paral·lela per passar-s’ho bé en el meravellós blanc i negre d’aquestes vinyetes plenes de ritme, acció i lletres de totes les mides.

Si voleu passar una bona estona amb entreteniments més calmats i còmics més canònics, Barcanova té el plaer de presentar Lucy Knisley, autora supervendes segons The New York Times, amb l’obra Fora de lloc, que explica una història molt personal, basada en la seva pròpia infància. És un còmic que aborda la separació dels pares, el descobriment de noves maneres de viure en família i, en definitiva, el pas de la infància a un terreny desconegut.

 

 

I, per rematar-ho, una col·lecció que barreja misteri, aventures i amistat en un campament d’estiu, un d’aquests tan habituals en les pel·lícules de mitja tarda. «La Societat dels Exploradors» és el nom d’aquesta saga formada, de moment, per dos títols: El misteri de la Torre de la Lluna i La maledicció de la Cova de Cristall. Els cinc protagonistes tenen moltes coses per descobrir.

Temas

Cómic

El nostre blog