Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
facebook twitter pinterest linkedin

A gaudir de l’estiu

Editorial Barcanova ofereix una proposta molt variada de quaderns per treballar durant els pròxims mesos: a casa, a la platja, al poble… on sigui, sempre amb l’objectiu de no perdre pistonada i combinant entreteniment i aprenentatge.

26-05-2021

A gaudir de l’estiu

Aquest any, a més a més, la campanya d’estiu té premi. Qualsevol persona pot entrar en el web quaderndestiu.cat i participar en diversos sortejos (lots de llibres, una càmera de fotos, jocs i motxilles Totto). N’hi ha prou d’enviar el tiquet de compra.

 Cap a...!

Aquests quaderns són la millor manera de refrescar el que els alumnes han après i de preparar el nou curs; es farà mitjançant el següent: un recull d'activitats organitzades en 5 blocs, cada un amb la pestanya corresponent: Llengua catalana, Lengua castellana, Matemàtiques, Coneixement del medi i Anglès.

Tenen el format d’una llibreta, amb espiral, per tal que es puguin portar a quasevol lloc i estan fetes amb materials respectuosos amb el medi ambient.

Tots aquest quaderns ofereixen accés gratuït a diverses apps. I tenen un preu imbatible: 14,50 €.

 Blocs d'estiu

Roc Tempesta ens porta de viatge, amb uns blocs molt pràctics, que caben a la butxaca o a la bossa per anar a la platja o a la piscina, i es poden tenir al costat de la tovallola. Contenen més de 100 activitats competencials per repassar, d’una manera lúdica, els continguts de les diverses matèries.

I només costen 9,90 € cada un.

En aquest enllaç podeu veure mostres de les pàgines de cada bloc, amb en Roc viatjant per Anglaterra, Kènia, Austràlia, la Xina…

 

 Investiga amb en Roc Tempesta

Aquesta és, sens dubte, l'oferta més completa que presenta Barcanova per gaudir de l’estiu i preparar el curs vinent. Es tracta d'un pack molt complet, que es presenta dins d’una carpeta feta amb materials reciclables.

Aquesta carpeta, embolcallada amb una funda amb totes les explicacions del contigut, conté un quadern d’activitats a tot color, una lectura en format revista i un joc en anglès. En una publicació diferenciada s’hi pot trobar el solucionari de les activitats del quadern.

En aquest enllaç es pot veure la proposta per a cada curs, que es pot aconseguir per un preu de 19,90 €.

El nostre blog