Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
La biblioteca abandonada

La biblioteca abandonada

Autor/a Elena Bigas
Il·lustrador/a Eduard Altarriba

Ens trobem en un futur proper, dins la biblioteca d'una escola qualsevol. Els llibres, ben ordenats a les prestatgeries, estan avorrits; se senten abandonats per tot el personal del centre, ningú no els fa cas.
Ens trobem en un futur proper, dins la biblioteca d'una escola qualsevol. Els llibres, ben ordenats a les prestatgeries, estan avorrits; se senten abandonats per tot el personal del centre, ningú no els fa cas. Les lletres d'aquests llibres tenen una gran necessitat de ser mirades, acariciades i llegides; per aquest motiu no resten quietes davant l'abandó i organitzen una rebel·lió liderada per les lletres majúscules. Tenint en compte la vulnerabilitat de les lletres, aquest fet és extraordinàriament perillós. Les lletres saben molt bé el que volen. Però ho aconseguiran?
Format

Elena Bigas

Lloc de naixement: Olost de Lluçanès, però des de ben petita vaig anar a viure a Moià. Nom i cognoms: Elena Bigas i Mayans. Titulació acadèmica: Magisteri. Lloc de treball: Escola pública el Sagrer, del barri de la Sagrera, de Barcelona. Obres publicades: articles en un llibre col·lectiu sobre ecologia i diverses obres de teatre infantils que s'han posat en escena, amb molt d'èxit, a l'escola el Sagrer. Cançons: EL BOSC FRONDÓS i EL TIÓ. La música és d'en Xavier Torns. La cantata UN BOCÍ DE TERRA ha estat enregistrada i cantada més d'una vegada pels alumnes del conservatori de música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès. Aspectes a destacar: Formo part del grup d'escriptores i d'escriptors Diodatis. La fotografia ha estat feta per Valentín Viñas.

Recursos

Libros similares