Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El capità Barruf i els caçafantasmes

El capità Barruf i els caçafantasmes

Il·lustrador/a Oriol Malet

Els germans Rucase i la colla del fantasma Barruf gaudeixen d'unes vacances a les illes Moltlluny. Allà es trobaran amb en Vladimir, un antic company d'escola dels germans Rucase que, per venjar-se de les dolenteries que li van fer quan eren petits, manipularà un correu que anirà a parar a uns bruixots extraterrestres i a uns caçadors de fantasmes.
Els germans Rucase i la colla del fantasma Barruf gaudeixen d'unes vacances a les illes Moltlluny. Allà es trobaran amb en Vladimir, un antic company d'escola dels germans Rucase que, per venjar-se de les dolenteries que li van fer quan eren petits, manipularà un correu que anirà a parar a uns bruixots extraterrestres i a uns caçadors de fantasmes. La por s'apoderarà de les illes, però tota la colla lluitarà contra els caçafantasmes amb l'ajut dels bruixots extraterrestres i d'unes bruixetes andorranes.
Format

Rodolfo del Hoyo

Lloc i data de naixement: Barcelona, 20 d'octubre de 1953 Nom i cognoms: Rodolfo del Hoyo Alfaro Estudis: dret i art dramàtic Lloc de treball: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet Obres publicades: Poesia, DE MIRADAS IMPRECISAS, AUNTOS INTERIORES. ELS DITS DE L'INTÈRPRET. Narrativa, ELS AMORS FURTIUS.

Temàtica

Humor

Recursos

Libros similares