Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El pare és un Tarambana

El pare és un Tarambana

Autor/a Xavier Vernetta

La Sònia Anguera viu amb la seva mare. Els pares estan separats de fa anys, però què passa, eh? L'Anna Sicart, la mare de la Sònia, haurà d'anar a Alemanya a fer un tractament que durarà mesos.

La Sònia Anguera viu amb la seva mare. Els pares estan separats de fa anys, però què passa, eh? L'Anna Sicart, la mare de la Sònia, haurà d'anar a Alemanya a fer un tractament que durarà mesos. Bé, cap problema, oi? La Sònia pot anar a viure amb el pare. On és en Jordi Anguera, el pare de la Sònia? De vegades costa trobar-lo perquè és un músic molt conegut i, ja se sap, l'home només té la música al cap i de vegades se li'n va el cap i no es recorda que té una filla... Sort dels amics que ho fan tot més fàcil. I també hi ha en Hans!

Format

Xavier Vernetta

Lloc de naixement: Barcelona Nom i cognoms: Xavier Vernetta Titulació acadèmica: Llicenciat en Història (especialista en història contemporània) i Llicenciat en Filologia Catalana Lloc de treball: Institut d'Ensenyament Secundari Obres publicades: Teatre: EQUÍVOC (HO SENTO AMIC). Novel·la breu (juvenil): L'ESBUDELLADOR DE L'EIXAMPLE; SOMNI DE TÀNGER; L'HOME DEL JAGUAR BLANC; 108.3 FM JOCS DE LLUNA; N, DE NÉSTOR; SERÀ DE NIT; FRANCIS X. JOFRESA. Narrativa per a infants: ARA SÍ QUE L'HE FETA BONA! , AI, QUE CAIC!, ROBERLUXTINA I LA REUNIÓ DE LES BRUIXES. Estudis sobre literatura: FRANCESC VERNET I XAVIER VERNETTA: JOCS TEXTUALS. LA NARRACIÓ.

Temàtica

Realista

Recursos

Libros similares