Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Inventant el futur

Inventant el futur

Autor/a Ana Alonso
Il·lustrador/a Ximena Maier
Traductor/a Núria Riera

Afronta els reptes del present per a construir un futur sostenible i humà.

Com t'imagines el món d'aquí a vint o trenta anys? Cotxes voladors, habitatges ecològics, ciutats a Mart? Posa en marxa la teva creativitat i somia, a cor què vols, amb aquest llibre que parla sobre el futur... Perquè els teus somnis, units als de moltes altres persones, poden transformar la realitat.

Format

Ana Alonso

Ana Alonso va néixer a Terrassa, Barcelona, tot i que ha residit la major part de la seva vida a Lleó. Es va llicenciar en Ciències Biològiques per la Universitat de Lleó, però va ampliar els seus estudis a Escòcia i a París. D'entre els seus nombrosos llibres adreçats al públic infantil i juvenil, destaquem Utopía. Una aventura filosófica i El sueño de Berlín. Juntament amb Javier Pelegrín, és coautora de la sèrie literària de fantasia i ciència-ficció «La llave del tiempo». La seva obra ha estat traduïda a diverses llengües, des del francès o l'alemany, fins al japonès, el coreà o el turc.

Ximena Maier

Ximena Maier va néixer a Madrid i fa anys que treballa com a il·lustradora en diaris, revistes, publicitat i premsa corporativa. A més, il·lustra llibres per a infants, guies de viatge i llibres de cuina. I no para de dibuixar! En quaderns, en retalls de paper, en l'iPad, en la sorra o en qualsevol pissarra que tingui al davant. Li agrada llegir, menjar i cuinar, l'òpera italiana i els pícnics. Està casada, té dos fills, dos blogs, un perfil de Twitter i una certa afició desmesurada per Pinterest

Temàtica

Ciència-ficció

Libros similares