Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Abecedari Il·lustrat

Abecedari Il·lustrat

Autor/a Carles Cano

Una lletra per cada doble pàgina, una paraula que comença amb aquesta lletra i un petit i divertit text literari per als petits lectors. 27 grans il·lustradors participen en aquest abecedari.

Una lletra per cada doble pàgina, una paraula que comença amb aquesta lletra i un petit i divertit text literari per als petits lectors.
27 grans il·lustradors participen en aquest abecedari.


Format

Miguel Ángel Díez

Carme Solé Vendrell

Ximena Maier

Ximena Maier va néixer a Madrid i fa anys que treballa com a il·lustradora en diaris, revistes, publicitat i premsa corporativa. A més, il·lustra llibres per a infants, guies de viatge i llibres de cuina. I no para de dibuixar! En quaderns, en retalls de paper, en l'iPad, en la sorra o en qualsevol pissarra que tingui al davant. Li agrada llegir, menjar i cuinar, l'òpera italiana i els pícnics. Està casada, té dos fills, dos blogs, un perfil de Twitter i una certa afició desmesurada per Pinterest

Lucía Serrano

Lucía Serrano va néixer a Madrid l'any 1983. Des de petita va decidir que seria rondallaire. Quan va fer divuit anys, va començar a estudiar Belles Arts i, en acabar la carrera, es va traslladar a Barcelona, la ciutat on encara viu. Durant aquest temps ha après de grans mestres de la il·lustració, ha pogut publicar molts contes i ha rebut diferents premis: Premio Fundación Cuatrogatos (2016), Premi Junceda (2012), XIII Premio A la Orilla del Viento (2009) i Premio Princesa de Éboli (2008).

Iban Barrenetxea Bahamonde

Federico Delicado

Antonia Santolaya

Temàtica


Recursos

Libros similares