Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Hospital per a monstres

Hospital per a monstres

Autor/a John Kelly
Traductor/a Elena Martín

Ets un drac que sofreix d'indigestió? Una massa viscosa amb un refredat? Un ieti amb dolor de peus? Llavors, demana cita amb la DOCTORA MONSTRE. No hi ha res massa petit ni criatura massa gran per a ella.

Ets un drac que sofreix d'indigestió? Una massa viscosa amb un refredat? Un ieti amb dolor de peus? Llavors, demana cita amb la DOCTORA MONSTRE. No hi ha res massa petit ni criatura massa gran per a ella. L'Ozzy és un noi normal i corrent, però això canvia quan aconsegueix trobar feina en una curiosa consulta mèdica. Ara es passa l'estiu ajudant una metgessa a curar els seus meravellosos i estranys pacients-monstres.

Format

John Kelly

John Kelly és autor i il·lustrador de llibres per a primers lectors, como ara The Beastly Pirates o Fixer. També es autor dels àlbums Can I Join Your Club i Hibernation Hotel. A més a més, ha il·lustrat les reeixides sèries de ficció Ivy Pocket i Araminta Sppok. Ha estat finalista dues vegades del premi Kate Greenaway. Hospital per monstres és la primera sèrie que ha escrit i ha il·lustrat

Temàtica

Aventures

Libros similares