Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El secret dels aunuris

El secret dels aunuris

Autor/a Ximo Cerdà

El dia es presenta mogudet per als nostres grans amics, en Bredford Bannings i l'Oz! Primer, l'atac d'un perillós virus informàtic està a punt de destruir tots els ordinadors de la Universitat de Tapioca.
El dia es presenta mogudet per als nostres grans amics, en Bredford Bannings i l'Oz! Primer, l'atac d'un perillós virus informàtic està a punt de destruir tots els ordinadors de la Universitat de Tapioca. Després, un helicòpter descontrolat està a punt d'estavellar-se als afores de Vilapesqui. L'estrena mundial d'una gran superproducció cinematogràfica, una misteriosa tribu amazònica..., i les coses no sembla que milloraran quan l'Oz i en Bredford han de recórrer els albellons de Vilapesqui per perseguir un astut i insolent lladre!
Format

Ximo Cerdà

Ximo Cerdà va néixer a Xàtiva, és enginyer de telecomunicació, doctor en Electrònica i llicenciat en Ciències Físiques. Treballa com a professor titular a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Telecomunicació de la UPV, on alterna les seves obligacions docents i investigadores. En paral·lel a la seva tasca científica i tècnica, desenvolupa una destacable activitat literària que abraça diferents àmbits, des de la narrativa fins al teatre, fent un èmfasis especial en la narrativa per a infants i joves. Les seves obres han estat reconegudes amb premis com ara el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, el de la crítica de l'AELC o el Castelló a Escena. És el creador de Bredford Bannings, personatge protagonista d'alguns llibres publicats per Editorial Barcanova.

Recursos

Libros similares