Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El llibre dels enigmes

El llibre dels enigmes

Autor/a Ximo Cerdà
Il·lustrador/a Albert Alforcea

No hi ha cosa més desafiadora i fascinant que els enigmes. Un enigma és una invitació a endinsar-se en el misteri, en allò que és desconegut, en el que està reservat només a les ments despertes El llibre que ara tens a les mans és molt especial.

No hi ha cosa més desafiadora i fascinant que els enigmes. Un enigma és una invitació a endinsar-se en el misteri, en allò que és desconegut, en el que està reservat només a les ments despertes El llibre que ara tens a les mans és molt especial. Es tracta d'un recull molt complet de misteris que comprèn les més variades temàtiques i dificultats. I també és especial perquè no solament és un llibre per llegir: és un llibre per fer, un llibre per participar i, el més important, un llibre per resoldre. Acceptaràs el desafiament?

Format

Ximo Cerdà

Lloc de naixement: Xàtiva Nom i cognoms: Ximo Cerdà i Boluda Titulació acadèmica: Enginyer de Telecomunicació, Doctor en Enginyeria Electrònica i Llicenciat en Ciències Físiques Lloc de treball: Universitat Politècnica de València Premis obtinguts: NARRATIVA: · Premi Francesc Bru de relat (Canals, 1998): "La elaborada revancha del señor Casaurán" · Premio Centro 14 de relato (Alicante, 2003): "Que hasta tu nombre olvide" · Premio Centro 14 de relato erótico - finalista (Alicante, 2003): "La risa de Laura" · Premio Ciudad de Peñíscola de relato - finalista (Peñíscola, 2004): "Esa mirada" · Premi Bescanó de prosa (Bescanó, 2004): "El dia de l'eclipsi" · Premi Joan Arús de Novel·la - finalista (Castellar del Vallès, 2005): "Mayne Manor" · Premi de prosa de l'Ajuntament del Perelló (El Perelló, 2006): "Sandra" · Premis Literàris Penedesencs, modalitat relat especial - finalista (Vilanova i la Geltrú, 2006): "L'home de les roses" · Premio de Relato sobre la Tierra Media (ya.com, 2006): "Los Olvidados" · Premi Llavor de Lletres, setmanari "La Fura" - accèssit (Vilafranca del Penedès, 2006): "Tusitala" · Premi Llavor de Lletres, setmanari "La Fura" (Vilafranca del Penedès, 2006): "Pels Ulls" POESIA · Premi de Poesia Sant Jordi - finalista (Mollet del Vallès, 2006): "Llanto de Tristan" CÒMIC · Premio Centro 14 de cómic - finalista (Alicante, 2003): "Héroes" · Premio de cómic Vila de Aspe - finalista (Aspe, 2003): "El banco" · Premio Centro 14 de cómic - finalista (Alicante, 2004): "Ana" Aspectes a destacar: Ha publicat nombrosos treballs científics en revistes especialitzades com Lecture Notes in Computer Sciences, Nuclear Instruments and Methods o Journal of VLSI Signal Processing.

Temàtica

Coneixements

Libros similares