Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Oliveres, olives i oli

Oliveres, olives i oli

Il·lustrador/a Blanca Gimeno

L'olivera és molt conreada a la regió mediterrània i pot viure centenars d'anys. El seu fruit, l'oliva, és un dels aliments amb més valor nutritiu de la dieta mediterrània i l'oli és el suc de les olives.

L'olivera és molt conreada a la regió mediterrània i pot viure centenars d'anys. El seu fruit, l'oliva, és un dels aliments amb més valor nutritiu de la dieta mediterrània i l'oli és el suc de les olives. No us oblideu mai de mi en les amanides ni a l'hora de fer un bon pa amb tomàquet!Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

Format

Ester Baldó

Estel Baldó ha estat durant més de 25 anys mestra d'Educació Infantil i d'Educació Primària. També ha fet d'assessora i coordinadora del Servei d'Ensenyament del català 12 anys i ha participat en el programa de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social de la Generalitat. Actualment ha participat en el curs d'intervenció a centres penitenciaris des del Voluntariat reconegut dins el (PFAVC) i continua escrivint contes, pintant i fent algunes activitats esportives com anar amb bicicleta, ioga i caminades.

Rosa Gil

Maria Rosa Gil Juan ha treballat, com a docente, en totes les etapes del Sistema Educatiu i, com a assessora, a l'EAP de Terrassa durant més de 30 anys. Actualment, és membre de l'Equip de Formació de Formadors Aprendre a Llegir i a Escriure de la UAB.

María Soliva

Maria Soliva és Llicenciada en Ciències de l'Educació, mestra en les especialitats d'Educació Infantil i Pedagogia Terapèutica. Ha estat mestra i formadora de mestres, assessora psicopedagògica, terapeuta familiar sistémica i terapeuta transpersonal.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares