Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
El lleó i el ratolí

El lleó i el ratolí

Il·lustrador/a Núria Feijoó

Nova versió del conte tradicional "El lleó i el ratolí" en què els valors de l'amistat i l'agraïment prevalen sobre l'ús de la força i la prepotència.

Nova versió del conte tradicional "El lleó i el ratolí" en què els valors de l'amistat i l'agraïment prevalen sobre l'ús de la força i la prepotència. El text va acompanyat d'unes originals i divertides il·lustracions, plenes de tendresa i de detalls sorprenents.

Per afavorir la lectura autònoma dels infants, cada doble pàgina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra: de pal i lligada. A més, al final del conte hi ha el text sencer.

Format

Ester Baldó

Estel Baldó ha estat durant més de 25 anys mestra d'Educació Infantil i d'Educació Primària. També ha fet d'assessora i coordinadora del Servei d'Ensenyament del català 12 anys i ha participat en el programa de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social de la Generalitat. Actualment ha participat en el curs d'intervenció a centres penitenciaris des del Voluntariat reconegut dins el (PFAVC) i continua escrivint contes, pintant i fent algunes activitats esportives com anar amb bicicleta, ioga i caminades.

Rosa Gil

Maria Rosa Gil Juan ha treballat, com a docente, en totes les etapes del Sistema Educatiu i, com a assessora, a l'EAP de Terrassa durant més de 30 anys. Actualment, és membre de l'Equip de Formació de Formadors Aprendre a Llegir i a Escriure de la UAB.

María Soliva

Maria Soliva és Llicenciada en Ciències de l'Educació, mestra en les especialitats d'Educació Infantil i Pedagogia Terapèutica. Ha estat mestra i formadora de mestres, assessora psicopedagògica, terapeuta familiar sistémica i terapeuta transpersonal.

Núria Feijoó

Vaig estudiar il·lustració a l'Escola de la Dona Francesca Bonnemaison i m'he dedicat, gairebé exclusivament, a la il·lustració de llibres infantils i juvenils. El meu primer llibre il·lustrat va ser El genial oncle Anastasi, de Miquel Pujadó, editat per Editorial Barcanova. Aquest primer encàrrec va coincidir amb el naixement de la meva filla Júlia, i, des d'aleshores, la il·lustració ens ha unit, també, a totes dues. Tinc diversos títols publicats a casa nostra i també a l'estranger. Vaig ser guardonada amb el XXI Premis Samaruc de Literatura Infantil i Juvenil per la il·lustració de Set Blancaneus i un nan, de Carles Cano i amb el Premi La Llança de Sant Jordi a la millor coberta per Endevinalles per a tothom, de Pere Martí. També he participat en diverses exposicions col·lectives i en el projecte «Humanitzem els Hospitals», coordinat per l'il·lustrador Ignasi Blanch.

Temàtica

Coneixements

Recursos

Libros similares