Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Un viatge impossible

Un viatge impossible

Il·lustrador/a Laia Pàmpols

Amb divertides il·lustracions i una història perfecta pels qui comencen a llegir.

La Clara i el Martí no tenen gaires ganes de treure el Trasto -el seu gos- a passejar. El que no sospiten és que aquesta passejada es convertirà en una gran aventura: aniran al parc d'atraccions, navegaran en un vaixell, faran parada en una illa tropical... i, fins i tot, arribaran a l'espai!

Els vols acompanyar en el seu viatge impossible?
Format

Rubén Montañá

Rubèn Montañá és llicenciat en Art Dramàtic i compagina la seva professió d'actor amb la literatura. Ha escrit, entre altres obres, les següents: Atac llimac (Premi Ciutat d'Olot), La nena de l'arbre (Premi Folch i Torres), La botiga de mascotes extraordinàries (Premi Barcanova), Les esferes del temps (Premi Joaquim Ruyra) i, juntament amb en Toni Sans, les novel·les En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd (Premi Guillem Cifre de Colonya) i En Benjamí i la bústia que escopia cartes i les obres de teatre Exquisit, Baby Boom! i El crim de Lord Arthur Savile (Teatre Nacional de Catalunya).

Laia Pàmpols

Laia Pàmpols va néixer a Barcelona en la dècada dels vuitanta i, des de petita, que s'expressa, sempre, a través del dibuix. Es va llicenciar en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va completar els seus estudis, com a il·lustradora, a l'Escola Joso. Centro de Cómic y Artes Visuales. Col·labora amb prestigioses editorials nacionals, tant de l'àmbit infantil com juvenil.

Libros similares