Menu
No trobes el que busques? Cerca avançada
Pack Contes per a primers lectors

Pack Contes per a primers lectors

Llibres de contes clàssics pensats per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada.

Llibres de contes clàssics pensats per afavorir la lectura autònoma dels infants que comencen a llegir. Cada doble pàgina presenta el text d'una manera breu i escrit en dues modalitats de lletra: de pal i lligada. Al final de cada conte hi trobareu la versió explicada d'una manera més detallada.

Format

Ester Baldó

Estel Baldó ha estat durant més de 25 anys mestra d'Educació Infantil i d'Educació Primària. També ha fet d'assessora i coordinadora del Servei d'Ensenyament del català 12 anys i ha participat en el programa de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social de la Generalitat. Actualment ha participat en el curs d'intervenció a centres penitenciaris des del Voluntariat reconegut dins el (PFAVC) i continua escrivint contes, pintant i fent algunes activitats esportives com anar amb bicicleta, ioga i caminades.

Rosa Gil

Maria Rosa Gil Juan ha treballat, com a docente, en totes les etapes del Sistema Educatiu i, com a assessora, a l'EAP de Terrassa durant més de 30 anys. Actualment, és membre de l'Equip de Formació de Formadors Aprendre a Llegir i a Escriure de la UAB.

María Soliva

Maria Soliva és Llicenciada en Ciències de l'Educació, mestra en les especialitats d'Educació Infantil i Pedagogia Terapèutica. Ha estat mestra i formadora de mestres, assessora psicopedagògica, terapeuta familiar sistémica i terapeuta transpersonal.

Montserrat Mondragón

Ester Garay

L'Ester Garay va néixer a Barcelona. Es va graduar en Disseny de Producte, però aviat va descobrir que la seva passió era la il·lustració infantil, a la qual es dedica des de fa uns quants anys. Després d'estudiar en diferents escoles de disseny a Londres, va acabar cursant el postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils, a l'escola Eina de Barcelona. Ha treballat per a diferents editorials de l'àmbit infantil i juvenil. Li agrada donar, a tots els seus dibuixos, un to d'humor i energia. Els seus personatges es caracteritzen pel color i l'expressivitat.

Matilde Portalés

Pérez García

Marta García Pérez (Martuka) (Barcelona, 1980). Va estudiar disseny gràfic, però aviat va descobrir que la seva veritable passió era dibuixar. Des de llavors, s'ha especialitzat en la il·lustració infantil i ha treballat en aquest sector, creant il·lustracions per a llibres, jocs de taula, quaderns escolars i exercint tasques de direcció d'art. Ha col·laborat amb diferents editorials com ara aquestes: Barcanova, Anaya, Grupo SM, Penguin Random House, RBA, i Grupo Planeta. En el seu temps lliure, a més d'il·lustrar llibres, ha explorat altres interessos, com tocar l'ukulele i aprendre anglès, tot i que sempre torna al dibuix, perquè considera que, en cada moment, es poden aprendre coses noves i ella desitja millorar per continuar creixent com a artista.

Temàtica

Contes i rondalles

Libros similares